Udføres i mange forskellige designs​

Professionel opbygning af træterrasse

Vi laver alt i lækre og tidssvarende træterrasser

Mangler du en smuk og funktionel træterrasse ved dit hus eller sommerhus? Eller er den gamle terrasse udtjent og slidt? Så er Bingers Byggeservice din tømrer.
Vi er specialister i opbygning og lægning af træterrasser samt udskiftning af vinduer. Har du idéerne til en ny træterrasse, så har vi løsningerne.

Vi kører ud til kunder i og omkring Frederikssund, Ølstykke og Roskilde, og vi kommer også gerne forbi hos dig, hvis du går og drømmer om en ny træterrasse, hvor du kan nyde solen og de lune sommeraftener.


Vi har erfaringen og kompetencerne til opbygningen af din træterrasse, uanset om den skal hæves op på stolper, bygges ind i en skråning eller lægges som et flot forløb rundt om huset.

Skriv til os og indhent et uforpligtende tilbud på tømrer- og snedkerarbejde

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage  inden for 24 timer.

 
 
 
 
Vedhæft evt. billeder af projektet *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kvalitet og grundig vejledning

Hvis du har brug for råd og professionelle input til opbygning af træterrasse, står vi klar til at hjælpe. Vi har masser af idéer til materialevalg og terrasseløsninger, der er både smukke og funktionelle.


Det sikrer, at du får en terrasse, der er harmonisk og spiller smukt sammen med det eksisterende hus eller sommerhus, samtidig med at den selvfølgelig opfylder dit og familiens behov for et ekstra udeareal.

Der er mange fordele ved at lade os stå for opbygning af træterrassen hos dig. Hos os får du altid:

  • ​Kvalitetshåndværk
  • ​Mødestabile håndværker
  • Tryghed og en god dialog
  • ​Billige og konkurrencedygtige priser

Prisen på en træterrasse varierer i forhold til terrassens størrelse og valg af materialer, men også af hvordan opbygningen af træterrassen skal være. Eksempelvis er en træterrasse, der skal hæves op, dyrere end en, der kan lægges i fladt terræn.

Brug for hjælp til opbygning af træterrasse?

Vi kommer gerne forbi din bolig eller sommerhus og tager en snak om projektet og dine muligheder, så du kan få en træterrasse, der passer til præcis dit behov og dine forventninger med hensyn til udseende, funktionalitet og pris.

Når vi ved, hvilke ønsker du har, laver vi et uforpligtende tilbud til dig, så du har en konkret pris at forholde dig til.

Kontakt Bingers Byggeservice

Bingers Byggeservice gør dine byggedrømme til virkelighed

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Bingers Byggeservice

Lærkevej 24

3650 Ølstykke

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 21 69 59 24

E-mail: lindgaard@privatsport.dk

CVR-nummer: 43035320

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.