Udskiftning af alle typer døre og vinduer​

Professionel udskiftning af vinduer og døre

Vi udskifter alle typer døre og vinduer – billigt og hurtigt

Varmeregningen kan give enhver sved på panden. Fyrer du unødigt, fordi dine gamle døre og vinduer er utætte og utidssvarende? Så lad Bingers Byggeservice hjælpe. Vi kan stå for montering af døre og vinduer og udskiftning af vinduer og døre uanset type og fabrikat, derudover kan vi også stå for opbygning af en ny træterrasse.

Vores kunder er boligejere, sommerhusejere og erhvervsdrivende i og omkring Roskilde, Ølstykke og Frederikssund, og vi hjælper også gerne dig til en tættere bolig eller erhvervsbygning, en lavere varmeregning og et bedre indeklima eller.

Penge at spare på nye døre og vinduer

En stor del af en bygnings varmetab sker gennem gamle, utætte og utidssvarende døre og vinduer. Det betyder, at der er mange penge at spare ved at investere i energioptimering og udskiftning af vinduer og døre til energiruder med den rette isoleringsevne.

Vi kan rådgive dig i, hvilke døre og vinduer du skal vælge og hvilke regler, du skal kende, inden du køber nye døre og vinduer. Og vi sørger selvfølgelig for at finde en løsning, der klæder dit hus og giver det et smukt og harmonisk udtryk.

Skriv til os og indhent et uforpligtende tilbud på tømrer- og snedkerarbejde

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage  inden for 24 timer.

 
 
 
 
Vedhæft evt. billeder af projektet *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udskiftning af vinduer og døre efter mål

Har du et ældre hus eller en ældre bygning, hvor døre og vinduer i standardmål bare ikke fungerer, eller har du brug for døre og vinduer i specialmål af andre årsager, leverer og monterer vi dine nye døre og vinduer efter mål, så de passer til dit hus eller din ejendom.

Vi kan udskifte alle typer døre og vinduer, fra de hyggelige sprossede til de store panoramavinduer. Når vi står for udskiftning af vinduer og døre hos dig, får du:

  • Hurtig og effektiv montering af døre og vinduer
  • ​Professionelt kvalitetsarbejde, leveret til den aftalte tid
  • ​Billige og konkurrencedygtige priser

Kontakt os gerne for tilbud og pris

Skal boligen, kontoret eller sommerhuset have nye døre og vinduer, så det står med en flot finish, samtidig med at du sparer penge på varmeregningen? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os.


Når vi har set på opgaven, giver vi dig et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer og døre – naturligvis til en god pris.

Kontakt Bingers Byggeservice

Bingers Byggeservice gør dine byggedrømme til virkelighed

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Bingers Byggeservice

Lærkevej 24

3650 Ølstykke

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 21 69 59 24

E-mail: lindgaard@privatsport.dk

CVR-nummer: 43035320

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.